طالبان: بالگرد‌های منتقل شده به آمریکا به افغانستان بازگردند عراقچی: طرح کوچاندن اجباری مردم غزه در راستای نقشه استعماری محو فلسطین است اتهام‌پراکنی زلنسکی علیه ایران عراقچی: ماموریت بی‌اثرسازی تحریم‌ها یک وظیفه عمومی است درگیری بین لبنان و سوریه؛ دستور جوزف عون به ارتش برای پاسخ به حملات از سوریه فرمان تشکیل دولت جدید لبنان امضا شد / المیادین: جنبش امل و حزب‌الله در دولت جدید ۵ وزیر خواهند داشت حمله عناصر مسلح از سوریه به خاک لبنان دستگیری سرکرده یکی از بزرگ‌ترین باند‌های تبهکاری؛ او فرشته مرگ بود + عکس  حماس نام ۳ اسیر اسرائیلی را که فردا آزاد می‌شوند، اعلام کرد سقوط هواپیما در برزیل؛ تایید مرگ ۲ تن تاکنون ناپدید شدن یک هواپیمای مسافربری در «آلاسکا»؛ جست‌و‌جو‌ها ادامه دارد سفیر ایران: در حال حاضر سه فرانسوی در ایران در زندان به سر می‌برند/ در حال تبادل نظر با مقامات فرانسوی هستیم محکومیت شدید اقدام آمریکا در اعلام تحریم‌های جدید علیه ایران ترامپ دادگاه لاهه را تحریم کرد رسانه عبری: نتانیاهو برای آغاز مرحله دوم مذاکرات با حماس اعلام آمادگی کرده است

نگرانی نتانیاهو از پیام رهبر انقلاب به پوتین

یک مقام آگاه محتوای گفتگوی تلفنی نتانیاهو با پوتین را متاثر از سفر رئیس مجلس شورای اسلامی و ابلاغ پیام رهبر انقلاب دانسته و گفته است در این گفتگو نخست وزیر رژیم صهیونستی خواستار حمایت روسیه از اسرائیل در سوریه شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 08
کد خبر: ۷۶۸۵۹

به گزارش راهبرد معاصر همزمان با سفر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی به مسکو و ابلاغ پیام رهبر معظم انقلاب به رئیس جمهور روسیه که تقدیم رئیس مجلس دوما و نماینده پوتین شد، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با رئیس جمهور روسیه به صورت تلفنی گفتگو کرد.

یک مقام آگاه در مسکو در گفتگو با خبرنگار تسنیم، محتوای این گفتگو را متاثر از سفر رئیس مجلس شورای اسلامی و ابلاغ پیام رهبر انقلاب دانسته و گفته است در این گفتگو نخست وزیر رژیم صهیونستی خواستار حمایت روسیه از اسرائیل در سوریه شده است.

ابراز نگرانی نتانیاهو از ارتقای روابط راهبردی  دوجانبه ایران و روسیه از دیگر موضوعات این گفتگوی تلفنی بوده است.

به گزارش خبرنگار تسنیم، محمد باقر قالیباف که روز گذشته در اولین سفر خارجی خود به عنوان رئیس مجلس وارد مسکو شده، با روسای دو مجلس دوما و سنای روسیه دیدار کرده و قرار است با برخی دیگر مسئولان این کشور نیز دیدار کند.

تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار